#BEACTIVE, A legsportosabb osztály verseny eredményei

Egyesületünk az Európai Sporthét keretében szeptember 23 és 30 között rendezte meg A legsportosabb osztály versenyt. A verseny három helyszínen, az ÖKU-ben, a SZIA-ban és a KLÉBI-ben zajlott. Az iskolák diákjai osztályszinten  versenyeztek az iskola legsportosabb osztálya címért. A  versenyt az az osztály nyerte, amely a verseny ideje alatt a legtöbb sporttevékenységet végezte  és azt-elsősorban fénykép formájában- dokumentálta. Az elkészített képet el kellett küldeni a kiírásban meghatározott e-mail címre (ez iskolánként változó volt) megjelölve, hogy melyik osztályból, hány gyerek végezte a  sporttevékenységet. A sporttevékenység egyébként szabadon választott volt, nem kellett szervezettnek lennie, lehetett egyénileg is végezni.  Az  ezzel kapcsolatos megkötés csupán az volt, hogy minimum 15 percig kellett tartania.  Fontos, a versenyben nem csak a diákok, hanem a szüleik is részt vehettek, az általuk végzett sporttevékenységet plusz pontokkal jutalmaztuk.

Az eredmények:

  •    SZIA

A verseny győztese az alsó-tagozatosok között a 3.t osztály több, mint 400 aktivitással, a felső tagozatosok közül több, mint 130 aktivitással.

  • ÖKU

A verseny győztese az alsó-tagozatosoknál Páfrány osztály 140 iskolán kívüli aktivitással, a felső tagozatosoknál a   Gólya osztály közel 80 aktivitással.

  • KLÉBI

  A verseny itt egész tanévben tart, az eredményhirdetésre a tanév végén kerül sor.

 Az eredményhirdetésre ill. a kupák és érmek átadására 2017 október 26-án és 27-én kerül sor!